Haber Arşivi

Elektrik Araç Şarj İstasyonu İşletmecisi - Yetkili Satıcı olabilirsiniz

22.01.2018, Pazartesi

Şarj istasyonunu koymak istediğiniz yerle ilgili sorununuz yoksa ilgili elektrik teknik altyapı revizyonlarının ve bununla ilgili resmi işlemlerin ilgili mevzuatlara göre yapılması halinde Elektrik Araç Şarj İstasyonu İşletmecisi olabilirsiniz.
 
İşletmecilik opsiyonu olarak ;
 

1. Şarj istasyonu ve işletme yazılımı ücreti karşılığında satın alınabilir. Yani mülkiyeti, işletmeciliği ve karı da Sizin olur. Teknik destek ve servis hizmetleri aksi belirtilmedikçe tarafımızdan verilir.

2. Şarj istasyonu ücreti karşılığında satın alınır,  kar payı ile gelire ortak olunur. Yani mülkiyeti Sizin olur, işletmeciliği G-Charge markası altında ortak olarak yapılır. İşletme için G-Charge işletme Bayi portalına dahil olunur, tüm G-Charge üye porföyüne ve şarj haritalarına dahil olunur. Teknik destek ve servis hizmetleri aksi belirtilmedikçe tarafımızdan verilir.

3. Şarj istasyonu ücreti karşılığında satın alınabilir. Mevcut kullanmakta olduğunuz işletme yazılımına uyum ve entegrasyon sağlanır. Yani mülkiyeti, işletmeciliği ve karı da Sizin olur. Teknik destek ve servis hizmetleri aksi belirtilmedikçe tarafımızdan verilir.

Yetkili Satıcılık opsiyonu olarak ;

Ev Tipi ve Akıllı Tip fonksşyonlarına sahip baz model ürünlerden ve şarj aksesuarlarından satın alınarak showroom gösterimi imkanı ile Yetkili Satıcı olunabilmektedir. Yetkili Satıcı/Teknik Servis sertifikalı eğitimlerinin de alınması farklılık yaratması açısından tavsiye edilmektedir.

Şarj İstasyonu Yetkili Satıcı / Teknik Servis Eğitimleri

http://www.g-charge.com.tr/page/isletmeci---yetkili-satici-olmak-icin/